Dobrý den, moc děkuji za rady.
Já si dlouhé roky stříhala vlasy sama, ale nůžky jsou už tupé a tak dělají teď škody víc, než užitku. Snažila jsem se to dělat alespoň 3x ročně, ale jo, vím že se to má častěji 🙈
Co se týče barvení, tak já nikdy. Já vlastně ani nefénuji a když přijde řeč na žehličku, tak maximálně 1x za rok. Snažím se vlasům co nejméně uškodit, ale asi hrají roli i geny a hormony, protože letos mi bude 30 a vlasy hodně prořídly a vlastně si ani nepamatuji, že by bývaly tak jemné.
Na produkty už se chystám, váhám mezi měsíčkovým a konopným šamponem, ale asi zvolím konopný. Kondicionér by jste mi doporučila ten tuhý, nebo tekutý? Upřímně mě to víc táhne na ten tekutý.
Jinak s těmi přípravky máte pravdu. Kudrliny jsou sice fajn, ale jakmile jsou takto jemné a ještě citlivá pokožka, tak už to taková sranda není. Dokonce si myslím, že jsem si mnoha přípravkama vlasy trochu zničila a zatěžuje je fakt skoro vše. Proto se mi i líbí, že vaše šampony obsahují coco sulfát, protože jakmile hlavu umyji bez nich, tak se strašně rychle mastí a svědí.
Přidám vám sem fotky mých vlasů, po umytí, bez jakýchkoli stylingových přípravků.
Ještě jednou děkuji za komunikaci.
Zuza