<p style=“text-align: left;“>Děkuji mockrát za veškeré rady, cením si toho :)</p>
Já už objednávku udělala, nějak mi to nedalo 😄 a u těch sér si nikdy nejsem jistá, jestli je ta pokožka suchá a proto se nadměrně mastí a pak tvoří lupy, nebo je mastná a tak tvoří lupy 🙈 uvidím ale co řekne paní kadeřnice. Já to předtím napsala blbě, není to čištění jílem, ale organickou rašelinou, plus paní má i trichologickou kameru, tak snad mi bude schopná poradit.
Jinak jsem objednala konopný šampon, tuhý kondicionér, HYDRA a malé balení aloe gelu. Už se těším, až to zkusím.
Jinak jo, svatozář je přítomna 😄 i kolem čela rostou takové ty „dětské“ vlásky, takže něco roste. A jak jste mluvila o něčem kyselejším, tak já po každém mytí na doporučení oplachuji octovou vodou a to mi celkem sedlo, dělám to tak přes měsíc a mám pak den až dva navíc mezi mytím.
A fén už jsem si koupila, ale musela jsem dát reklamovat, takže už 3 týdny čekám, až mi ho pošlou zpět opravený. Jinak jsem nechávala vlasy vždy uschnout volně, ale už mi někdo právě říkal že to může mít právě špatný dopad na pokožku hlavy, tak taky zkusím.
Ještě jednou děkuji, je moc pěkné že se dotazům tak pečlivě věnujete. Přeji příjemný den. S pozdravem
Zuza