Přeskočit na obsah
Domů » Témata » Váš dotaz » Barva va vlasy

Barva va vlasy

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Zita a poslední změna proběhla před 4 týdny a 1 dnem.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Silvie
    Host

<p style=“text-align: left;“>Dobrý den,</p>
    mám k vám prosbu.  Chtěla bych si obarvit vlasy přírodní barvou ,už je  mám několikrát barvené barvou od značky Sanotint hnědý odstín.  Naposledy jsou barvené asi před  měsícem a půl a docela jsou zničené, tak bych je chtěla znovu ozdravit a aby vypadly co nejpřirozeněji. Jinak moje vlasy jsou světle hnědé.

Prosim vás tedy o radu, jakou barvu  by jste mi ted doporučila? Nebo co vůbec dále s tím? Mám i docela dost šedivých vlasů, tak bych byla ráda, aby ta přírodní barva ty šedivé zakryla.

Předem děkuji za o odpověď Tomešová

#5352 Odpovědět
    Zita
    Správce

Dobrý den,

ráda pomůžu s výběrem barvy, ale budu potřebovat víc informací, a také se na vlasy podívat. Zkuste se prosím vyfotit, stačí mobilem, na denním světle z více úhlů. Odrost i celek, raději více fotek. Jen je potřeba sem vkládat každou samostatně, a hned odeslat – až pak jde vložit další.

Také mi napište, jestli byste raději teplejší (do zlata nebo do měděna) nebo studenější (neutrální) odstín. Teprve až uvidím fotky tak Vám můžu říct více k tomu, jak tmavá nebo světlá barva bude – to záleží právě na množství šedin.

zatím děkuji, Zita

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: Barva va vlasy
Osobní informace: