Přeskočit na obsah
Domů » Témata » Váš dotaz » Extrémně suchá pokožka hlavy

Extrémně suchá pokožka hlavy

• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Marie a poslední změna proběhla před 3 týdny.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Marie
    Host

Dobrý den paní Zito. Mám problém se suchou pokožkou hlavy. Stále se drbu i po umytí nejpozději druhý den. Vlasy si myju 1x týdně a používám váš tuhý šampon na lupy a suchou pokožkua střídám ho s Khadi šamponem. Kromě toho barvím vlasy Khadi Cuper 1x za 2 měsíce. K tomu se váže dotaz- moje kadeřnice mě dává na hodinu pod sušák prý aby barva lépe držela. Nemůže mi to přesušovat pokožku? U Vás jste mě nechala jen volně pusobit. Celkově mám dojem, že vlasy jsou stále více slabší a i padají. Poraďte co si vybrat z vašich produktů, není možné, že bych nesnášela tu barvu Khadi? A jak ji zvlhčit? V dotazech jsem se dočetla že i používání pleťového mléka před mytím pomáhá. Doplňuji teď i kolagen na vlasy.

Děkuji za zprávu.

Marie

#5375 Odpovědět
    Zita
    Správce

Dobrý den Marie,

ještě se trochu doptám – máte na pokožce suché šupinky, loupe se, nebo jen svědí? Od druhého dne po umytí je to stále stejné, nebo se to zhoršuje/zlepšuje?

Je to těsně po barvení lepší/horší?

Jak dlouho už to trvá?
    Zlobilo Vás to trochu vždy, a jen se to teď zhoršilo, nebo je to už dlouhodobé?
    Měla jste v poslední době nějakou virózu, úraz nebo nemoc, nebo větší stresy?

Jinak to barvení za tepla by vadit nemělo, pokud Vám to není vysloveně nepříjemné.

Tak mi prosím ještě napište a pak zkusíme něco vymyslet 🙂

mějte se, Zita

#5376 Odpovědět
    Marie
    Host

Dobrý den paní Zito.

Děkuji za Vaši reakci a doplňuji informace. Stav je dlouhodobý cca 1 rok. Žádnou nemoc, úraz, stresy jsem neměla.

Těsně po barvení bych řekla, že je stav stejný. Ani lepší ani horší.

První den je lupů méně, ale už pokožka svědí. Další dny už šupinky přibývají.

Moc děkuji předem za radu.

Marie

Možná ještě uvedu, že nemám po ramenech jak se říká sníh. Z hlavy mi to nepadá. Šupinky zůstávají víceméně na pokožce hlavy.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
Odpověď na: Extrémně suchá pokožka hlavy
Osobní informace: