Přeskočit na obsah
Domů » Témata » Váš dotaz » Přechod z chemické barvy na přírodní

Přechod z chemické barvy na přírodní

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Zita a poslední změna proběhla před 2 týdny a 4 dny.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Simona
    Host

Dobrý den, ráda bych po mnoha letech chemického barvení přešla na barvu přírodní.

Moje původní barva vlasů je světle hnědá. Vlasy mám silně prošedivělé na vršku hlavy už výhradně šedivé. Šedivé vlasy nemám pouze na zadní části hlavy směrem ke krku.

Vlasy mám barvené barvou Matrix, dobarvování odrostů každé 3 týdny, před 2 lety melír.

Vše u kadeřnice, nebarvím se sama.

Vzhledem k tomu, že mám vlasy vlnité, používala jsem několik let pravidelně parní žehličku na vlasy, čímž jsem si zřejmě z vlasů vyrobila nepoddajný chemlon. Samozřejmě na kvalitě mých vlasů se podílejí i hrubé nepoddajné bílé vlasy  a chemické barvení.

Mým cílem je vlasy ozdravit, chápu, že to nebude hned.

Ráda bych dosáhla přirozeného odstínu hnědé a překrytí šedin, bez rezavých  nebo měděných odlesků.
    Je tato změna proveditelná?

Ráda bych se k Vám objednala. Sama si na tuto změnu na poprvé netroufám.

Jak dlouho po aplikaci chemické barvy doporučujete přechod na barvu přírodní.:

#5270 Odpovědět
    Zita
    Správce

Dobrý den Simono,

z chemické barvy na přírodní se dá přejít kdykoli, ale je potřeba mít trošku odrost – aby byla dobře vidět Vaše přirozená barva. Pokud už teď máte vlasy odrostlé tak se k nám objednejte co nejdřív, většinou nemáme termíny dřív než za 3-5 týdnů.

Když se dívám na Vaše fotky tak bych řekla, že ten světlý odstín, co máte vpředu bychom mohly na šedinách dosáhnout. U přírodních barev to funguje tak, že kde jsou šediny bude barva postupně (jak bude odrůstat ta chemická)  světlá, vzadu to bude celé tmavší – s postupným přechodem. Měděné, nebo přímo rezavé se vyhnout dokážeme, ale to bychom více probraly až byste přišla.

Kvalita vlasů se Vám určitě zlepší, znát je to už po první aplikaci, i když největší změna bude až tehdy, když se všechny chemicky barvené vlasy (postupně :)) ostříhají.

Pro objednání tedy zavolejte na 775 374 065 a domluvíme termín.

Budeme se těšit,
    Zita

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: Přechod z chemické barvy na přírodní
Osobní informace: