Přeskočit na obsah
Domů » Témata » Váš dotaz » Šediny

Šediny

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Zita a poslední změna proběhla před 2 týdny.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Dana
    Host

Dobrý den, mluvila jsem s vama telefonicky. Mám už 3 roky tonovane šedivé vlasy (cca z 50% )maskou Schwarzskopf chromo id. Chtěla bych se vrátit k přírodnímu tonovani. Vlasy mám spis tvrdé a suché no trochu chemlon, bývala jsem vlnovlaska. Přirozená barva byla hnědá světlejší…oči mám hnědozelene, opaluju se dobře…Momentálně jsem těhotná a nějak se to už nevlni jako dřív…. Chtěla bych nějaký přirozený odstín ke mě. Jdu na malibu C aby se to trochu vycistilo a nadchla me možnost namíchane henny. I když jsem prvně uvažovala nad blond z vaseho e-shopu….ideálně něco jako popelava přirozená blond?bezova? Nevím…muže být tmavší blond? Zase aby to odrustalo nenapadne když nebude čas na barvení…

#4881 Odpovědět
    Zita
    Správce

Dobrý den Dano,

barvu Vám ráda namíchám, ale aby to mělo smysl, potřebovala bych vlasy vidět. Můžete je prosím nafotit a vložit je sem přes ikonku vpravo nahoře? Vím, že jste chtěla barvit hned po stahování barvy, ale pro ideální výsledek bude určitě lepší je nafotit až PO stažení barvy (celek i samostatně odrost, kde budou vidět šediny). Výsledek totiž závisí nejvíce na podkladu, a podle toho, jaký odstín vlasy nakonec budou mít, bych teprve barvu namíchala.

hezký den, Zita

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
Odpověď na: Šediny
Osobní informace: