- Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel
Zita a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
Petra
HostMoc zdravím paní Zito.
Mohla byste mi prosím poradit jak nejlépe natónovat melírované vlasy? (přešla jsem z tmavých vlasů během necelých 3 let na světlé). Aktuálně mám za sebou 3 krát mikromelír (po 3 měsících), naposled obrácený melír+tónovaní Davines tonery.(do pískova)
Ráda bych aby nebyl vidět přechod mezi odrosty, odstín spíše do mírného tepla , ale ne zase moc. Určitě ne do zrz, ani svítivá blond. Zároveń aby nebyl problém s dalším případným melírem, pokud se rozhodnu v něm pokračovat.
Fota která zasílám jsou aktuálně 6 týdnů od melíru a přelivu.
Moc děkuji
Petra
HostPetra
HostPetra
HostPs.Vlasy mám hodně jemné, mírně zvlněné po umytí.
Děkuji 🙂
Zita
SprávceDobrý den Petro,
blond barvu v co nejpodobnějším odstínu Vám ráda namíchám. Aby byl přechod co nejméně výrazný, bude potřeba barvit takto: Namíchanou barvu byste nanesla JEN na odrost, a do zbytku vlasů po celé délce pak tuto barvu namíchanou s Cassií v poměru 1:2. Tak budou vlasy hezky stejnoměrné a ošetřené po celé délce. Při dalších barveních byste dobarvovala už jen odrost, do délek by se následně dávala podle potřeby samotná Cassie, případně jen s malým zbytečkem blond barvy. U světlých odstínů je důležité toto dodržovat, aby konce postupně nezískávaly výraznější odstín.
Podle fotek mi připadá, že nemáte velký rozdíl v tmavosti odrostu a odbarvovaných vlasů. je tedy možné, že vlasy už do tmava moc odrůstat nebudou. Ale kdyby přeci jen ano, tak lehké zesvětlení přes tuto namíchanou blond barvu nebude problém.
https://www.haaro-naturo.cz/barva-na-miru/
https://www.haaro-naturo.cz/cassia-2/
https://www.haaro-naturo.cz/cassia/
Do košíku si dejte barvu na míru a vyberte si jednu z Cassií – není v nich žádný zásadní rozdíl. Do poznámky k objednávce stačí napsat, že informace k odstínu jsou v poradně – vše si dohledám:).
hezký večer a zdravím,
ZitaPetra
HostMilá Zito,
moc Vám děkuji za odpověď a rady :-).
Udělám jak píšete :-).
Jen pro jistotu Vám ještě zasílám níže fota, když „rozhrnu “ vlasy vzadu na hlavě.., tam jsou ještě více tmavé…
Na vršku hlavy a na spáncích už je barvy opravdu minimálně.. tam jsem téměř bílá. Jen ještě trošku kolem obličeje v první části pěšinky se objevuje moje původní barva. Tak snad to nemění Vaši odpověď. Tohle bych řešila případně melírem „jednou za čas“, nebo možná by to mohlo vypadat dobře i kdyby to odrostlo 🤔? Takže kombinace blond-tmavší..ve spodní části hlavy.
Ještě jednou Vám moc děkuju a vyzkouším vše jak píšete. 🌹😊
Krásné dny
Petra
Petra
HostZita
SprávceMyslím, že melír už ani nebude potřeba 🙂 Kde je šedin hodně tak se vlasy krásně natónují do blond a trochu tmavší zadní část většinou nevadí. Uvidíte po pár měsících, až to celé trochu odroste…
Budu ráda za zpětnou vazbu na odstín, není problém ho časem ještě doladit – zjemnit nebo naopak zvýraznit. Většinou po druhém nebo třetím barvení, až bude vidět větší kus.
A moc prosím foto po barvení – hlavně odrostu…děkuji 🙂
Petra
HostTak to jsem ráda, mooc děkuji 🌹😊. A určitě foto přidám, jak to vše zvládnu :-).
Krásné dny
Petra
HostPs.ještě prosím poslední dotaz…
Dá se případně přimíchat do barvící směsi nějaký esenciální olejíček (např.levandule atd.)?
V mládí jsem se barvila henou a vůně byla na mě dost „silná“, tak jen se chci zeptat zda se dá něčím korigovat :-). Když ne , tak to určitě zvládnu :-).
Děkuji moc
Zita
SprávceRaději nic nepřidávat, může to ovlivnit výsledek. Obecně je důležité nedávat do barev nic olejovitého, všechno mastné snižuje barvící schopnost.
Každá barva voní jinak (podle obsažených bylin) a blond barvy jsou uplně jiné než čistá henna.
Zkuste vydržet 🙂
Petra
HostRozumím, určitě nic nepřidám :-). Moc děkuji
Krásné dny
Petra
Petra
HostMoc zdravím, a děkuji za velkou „bleskovou „rychlost zaslání barvy 😊🌹.
Jen ještě prosím jeden dotaz- bude se barva vymývat, nebo bude vidět nějaký odrost?
Děkuji za vše a krásné dny 🙂
Petra
Zita
SprávceRádo se stalo 🙂
Barva se nejvíc bude vymývat z melírovaných konců, nahoře bude spíš odrůstat. Ale protože blond barvy jsou velmi jemné, odrost nebude téměř patrný. Víc bude za 2-3 měsíce vidět rozdíl mezi melírovanými a přírodně barvenými vlasy, než samotný odrost u hlavy. Ale i tak budou všechny přechody nenápadné, a čím dál od hlavy budou, tím to bude lepší…
Zita
-
AutorPříspěvky